Web Analytics

FC Argeș și CS Mioveni vor juca în play-off-ul de 6 echipe al Ligii secunde de fotbal

de | 14.05.2020 11:10 | Actualitate

 

Scenariul 3 a fost câștigător cu 15 voturi din 18 în ceea ce privește încheiere campionatului ligii secunde de fotbal. Se joacă play-off în 6, cu înjumătățirea punctelor, iar restul echipelor iau vacanță și nu retrogradează

Astfel, acest sezon de Liga 2, din care s-au disputat 24 de etape dintr-un total de 38, până la suspendarea sa din cauza pandemiei de COVID-19, se va încheia prin scenariul 3, votat de majoritatea cluburilor.

UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid vor merge în play-off și se vor lupta pentru primele două locuri direct promovabile și locul de baraj de promovare. În play-off se va intra cu punctele acumulate în primele 24 de etape înjumătățite.

Fiecare echipă va avea cinci meciuri, câte unul cu fiecare adversară din play-off. Primele trei clasate, adică UTA, CS Mioveni și Turris, vor avea și avantajul de a juca trei jocuri pe teren propriu și două în deplasare. Determinarea ordinii jocurilor se va face prin tragere la sorți.

Pe 4 iulie ar trebui să înceapă play-off-ul cu primul meci, iar antrenamentele din data când vrea fiecare echipă, începând de la 15 mai. Celelalte etape vor avea loc în datele de 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie și 1 august. Barajul pentru promovarea în Liga 1 este programat pe 5 august.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii