Web Analytics

FC Argeş s-a despărţit de doi fotbalişti cotaţi împreună la 225.000 de euro

de | 5.09.2019 13:23 | Sport

Clubul FC Argeş şi mijlocaşul Alin Buleică au ajuns săptămâna trecută la un acord pentru rezilierea contractului. Despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă, neexistând niciun fel de impediment de ordin financiar între cele două părţi. Buleică mai avea contract cu FC Argeș până la sfârşitul acestui sezon competiţional. Gruparea alb-violetă a continuat curățenia după startul nu tocmai reușit de campionat şi a reziliat contractul și cu fundaşul central Bogdan Vişa, care a fost titular în partida cu CS Mioveni, pierdută de piteşteni cu 2-0.
Despărţirea dintre cele două părţi s-a făcut pe cale amiabilă, neexistând niciun fel de probleme juridice sau de ordin financiar. Nicolae Dică, managerul grupării din Trivale, a explicat cum s-a ajuns la despărţirea de cei doi: ”La Buleică am avut o discuţie cu el în care el a spus că îşi doreşte să joace mai mult. I-am explicat situaţia în acest moment, i-am spus că nu ştiu ce se va întâmpla în viitor. Am căzut de acord ca el să meargă în altă parte. La Vişa a fost o decizie a mea, în care eu am considerat că după meciul de la Mioveni nu ar mai fi una dintre primele trei soluţii. Era a patra sau chiar a cincea soluţie. Am preferat în discuţia pe care am avut-o cu el să meargă în altă parte, unde să aibă posibilitatea să joace mai mult, pentru că este un jucător de 33 de ani”.
Trebuie subliniat că cei doi fotbaliști de care gruparea din Trivale s-a despărțit sunt cotați împreună de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 225.000 de euro. Cel mai bine cotat pe piața transferurilor este Alin Buleică (foto dreapta), cu 125.000 de euro, în timp ce Bogdan Vișa este cotat la 100.000 de euro. Mai trebuie spus că cei doi fotbaliști nu au stat pe gânduri și au semnat cu primele echipe care i-au contactat și anume Alin Buleică la liderul Ligii secunde, Turris Oltul Turnu Măgurele și Bogdan Vișa la Viitorul Şelimbăr, în Liga a III-a.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii