Web Analytics
scris sâmbătă, 04.02.2023

FC Argeș, remiză la Sibiu

FC Argeș  a remizat, în deplasare,  cu FC Hermannstadt, scor 1-1 (1-1), într-o partidă din etapa a 24-a din Liga 1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 17, prin Arnold Garita, în timp ce gazdele au egalat prin golgheterul Daniel Paraschiv, în minutul 45+4, din lovitură de la 11 metri.

FC Argeș, remiză la Sibiu

Citește și: O tânără premiată de NASA are nevoie de 3.100 de euro pentru a reprezenta România la un congres internaţional

A fost o partidă jucată pe două anotimpuri. A fost o primă repriză lipsită de precipitații și când practic s-a jucat fotbal și o a doua repriză când ninsoarea a pus mari probleme la Sibiu. FC Argeș a intrat în teren cu o atitudine complet schimbată comparativ cu prestația lamentabilă din meciul cu FC Botoșani de etapa trecută.  Cu câteva modificări în garnitura de start, piteștenii au fost activi în prima repriză. După ce s-au văzut la conducere, alb-violeții au pierdut din ritm. Hermannstadt a ieșit la joc și a echilibrat partida.

Repriza secundă s-a jucat pe o ninsoare abundentă. Ultimele 20 de minute au fost infernale: organizatorii au fost nevoiți să intervină pentru a trasa din nou tușele. Zăpada s-a așternut pe gazon, iar fotbalul a lipsit cu desăvârșire.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *