Web Analytics
scris joi, 20.10.2022

FC Argeș, remiză cu Minaur Baia Mare în Cupa României

Minaur Baia Mare și FC Argeș au remizat, scor 0-0, în prima rundă a grupei D din Cupa României Betano. Prima repriză a fost una în care ocaziile au lipsit cu desăvârșire de ambele părți, singurul moment aprins fiind în minutul 44, când piteșteanul Ionuț Șerban a fost călcat în careu de un adversar, dar „centralul” Vlad Băban a lăsat jocul să meargă. Nici partea secundă nu a fost mai strălucită. Andrei Prepeliță a trimis și o parte din titulari, dar fără rezultate.
Din grupa D a Cupei României mai fac parte CS Universitatea Craiova, Ocna Mureș, Chindia și Hermannstadt.

FC Argeș, remiză cu Minaur Baia Mare în Cupa României

Citește și: Constantin Schumacher, antrenor FC Argeş: „N-a fost o atmosferă plăcută la echipă, însă acum suntem pe drumul normal”


FC Argeș, semifinalistă în ediția trecută a Cupei României, vrea un parcurs lung și în actualul format. Moralul formației antrenate de Andrei Prepeliță a fost refăcut cu două rezultate pozitive în Liga 1, victoria 1-0 cu CS Universitatea Craiova și remiza 0-0 cu FC Voluntari. Piteștenii sunt pe locul 10 acum, la două lungimi de zona play-off-ului.
Minaur Baia Mare, ocupanta locului 16 în liga secundă, l-a avut astăzi pe banca tehnică pe Mihai Iosif. Noul antrenor a fost prezentat ieri într-o conferință inedită, la care a participat inclusiv tehnicianul pe care l-a înlocuit, Ciprian Danciu.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Eu știu ca atunci când ești ziarist iei atitudine și intrebi de ce aceasta echipa joaca asa prost la jumătatea campionatului. Acest antrenor este depășit, echipa nu joaca nimic.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *