Web Analytics

FC Argeș: O victorie și două înfrângeri pentru juniorii alb-violeți

de | 15.03.2022 18:22 | Actualitate, Sport

După aproape trei luni de pauză, Federația Română de Fotbal a reluat o parte dintre competiţiile de juniori pe care le organizează. Trei dintre echipele clubului alb-violet au disputat sâmbătă şi duminică primele jocuri oficiale din 2022. La finalul celor trei partide, doar una dintre formațiile grupării din Trivale a cunoscut gustul succesului.

FC Argeş a învins cu 9-1, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, în runda cu numărul 8 din Liga Elitelor U15. Golurile formaţiei pregătite de Paul Ciobanu au fost marcate de Darius Grigore (5), David Florican (2), Mihnea Ionică și Eric Nistor. În urma acestui rezultat, FC Argeș U15 ocupă locul 1, cu 21 de puncte. Următorul meci al juniorilor alb-violeți este programat duminică, 20 martie, de la ora 10.00, pe propriul teren, cu LPS Pitești.

Citește și CS Mioveni s-a adresat din nou CCA în privința arbitrajului

FC Argeș U17 a pierdut cu 2-5, partida de pe propriul teren, cu Universitatea Cluj, din optimile Cupei României. Golurile echipei antrenate de Daniel Nicolae Ghiță au fost semnate de Alexandru Dinoci (2). Piteștenii se pregătesc acum de meciul cu AFC Inter Stars Sibiu 2020, din runda cu 5 a play-off-ului Campionatul Naţional de Juniori U17, partidă programată sâmbătă, 19 martie, de la ora 14.00, la Sibiu. Înaintea primului meci oficial din 2022, argeșenii ocupă primul loc al seriei a V-a, cu 43 de puncte, cu șase mai mult decât LPS Pitești, ocupanta poziției secunde.

FC Argeș U19 a pierdut cu 1-4, după loviturile de departajare, partida din deplasare, cu Chindia Târgoviște, din optimile de finală ale Cupei României. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, golul argeșenilor fiind marcat de Ionuț Oprescu, în minutul 7, din penalty. La loviturile de departajare au ratat Aguță și Găleșanu. Primul joc din 2022 al formației pregătite de antrenorul Robert Enache este programat duminică, 20 martie, de la ora 12.00, în deplasare, cu AS FC Interstar Sibiu. După 4 etape jucate din seria a V-a a play-off-ului a Campionatului Național de Juniori U19, FC Argeș ocupă locul 1, cu 43 de puncte, la șase lungimi distanță de LPS Pitești, ocupanta locului 2.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *