Web Analytics

CS Mioveni s-a adresat din nou CCA în privința arbitrajului

de | 15.03.2022 17:38 | Actualitate, Sport

Greșelile de arbitraj împotriva echipei CS Mioveni s-au adunat de-a lungul timpului. La ultima partidă, de la Sf Gheorghe, gazdele au marcat un gol din ofsaid. Acesta se adaugă altor goluri și greșeli din meciurile anterioare. La Arad, arbitrul de centru a inventat un penalty pentru gazde, iar galben-verzilor li s-a refuzat unul. Iar în meciul cu U Craiova, oaspeții au dat două goluri din ofsaid.

CS Mioveni: ”După această serie de greșeli de arbitraj îndreptate voit sau nu împotriva noastră, tragem un nou semnal de alarmă. În acest sens conducerea clubului a trimis o nouă scrisoare deschisă, forurilor abilitate. În ea au fost semnalate toate aceste erori:

Stimați domni,

Acum, după desfășurarea a 30 de etape din Sezonul Regular Liga I și o etapă din play-out, ne permitem să tragem un NOU semnal de alarmă asupra arbitrajelor pe care CS Mioveni le-a avut pâna în prezent. Am spus-o și am demonstrat în numeroase rânduri faptul că echipa noastră a fost clar dezavantajată de către cavalerii fluierului, însă nimeni nu ne-a asculat și nimeni nu ne-a făcut într-un fel sau altul dreptate.

Suntem conștienți că suntem o echipă mică, știm că nu suntem bine primiți sau priviți la ”masa” echipelor mari, dar nu cerem nimic extraordinar. VREM DOAR SĂ FIM ARBITRAȚI CORECT! Este oare prea mult? Sau trebuie să fie sacrificați cei mici pentru a se putea salva cei mari?

Probabil că multă lume nu ar crede ce spunem acum, dar vă rugăm să analizați corect ultimele trei jocuri disputate de CS Mioveni. În meciul de pe teren propriu contra Universității Craiova, adversarii au marcat două goluri din offside, iar nouă ni s-a refuzat un penalty clar; La meciul desfășurat la UTA, adversarilor li s-a acordat un penalty inexistent, în timp ce nouă nu ni s-a acordat unul valabil; La meciul desfășurat la Sepsi, golul 2 a fost înscris din offside.

Citește și Măsuri luate pentru fluidizarea traficului în Pitești

Domnilor, aceste greșeli au fost observate clar ca lumina zilei la posturile TV care au transmis jocurile respective. Comentatorii, moderatorii și oamenii de specialitate ne-au dat dreptate. Toți ne plâng de milă, insă noi rămânem fără puncte. Culmea este că toate aceste gafe au fost facute în trei jocuri consecutive!!! Este prea mult pentru o echipă care se lupta de una singură pentru a se salva de la retrogradare!

Stopați greșelile!

A sosit timpul să stopați aceste greșeli! Vrem o luptă cinstită între echipele implicate în salvarea de la retrogradare! Vrem egalitate, vrem imparțialitate, vrem corectitudine. Ne este greu să credem că CS Mioveni a fost condamnată la retrogradare în culise, însă prestațiile arbitrilor ne dau de gândit. Și noi investim, și noi cheltuim bani, și noi încercăm din răsputeri să facem totul pentru îndeplinirea obiectivului propus, și anume menținerea în Liga 1. Dar trebuie ca CCA să intervină și să îndrepte, măcar în ultimul ceas, toate erorile din actualul sezon. Am atașat prezentei scrisori fazele din meciurile specificate mai sus. Uitați-vă si gândiți-vă că am pierdut 9 puncte pe mâna cavalerilor fluierului. Nu este suficient? Noi credem că da.

Încheiem solicitându-vă, pentru a nu știm câta oară, dreptate și corectitudine – FAIR PLAY. Avem convingerea și speranța că nu este imposibil ca măcar în aceste ultime etape de play-out să fim arbitrați corect. Vă multumim!

Cu stimă,

Stancu Constantin – Președinte executiv CS Mioveni”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *