Web Analytics

FC Argeș: O victorie, o remiză, o înfrângere și o calificare ratată la turneul semifinal pentru juniorii alb-violeți

de | 13.04.2022 06:42 | Actualitate, Sport

La sfârșitul săptămânii trecute s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal, iar ieri s-a încheiat turneul zonal al Ligii Elitelor U15. Cele patru echipe ale clubului alb-violet au bifat o victorie, o remiză, o înfrângere și o calificare ratată la turneul semifinal.

Pe locul 3 la turneul zonal

FC Argeș a ratat calificarea la turneul semifinal al Ligii Elitelor U15. Echipa pregătită de Paul Ciobanu a înregistrat o înfrângere și două remize la turneul zonal de la Brazi. Alb-violeții au pierdut cu 0-1, vineri, în prima zi a întrecerii, contra celor de la FCSB, iar duminică, în cel de-al doilea meci al competiției, au remizat, 1-1, cu Petrolul Ploiești. Marți, în ultima zi a turneului, FC Argeș a încheiat la egalitate, 0-0, confruntarea cu Kids Tâmpa Brașov. În urma acestor rezultate, piteștenii au terminat zona pe locul 3, cu 2 puncte. La turneul semifinal s-au calificat FCSB și Kids Tâmpa Brașov, cu 9 puncte, respectiv 4 puncte.

Eșec la Vâlcea

Alb-violeții au pierdut cu 1-2, confruntarea de sâmbătă, din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea, din Liga Elitelor U16. Golul echipei pregătite de Cătălin Oprea a fost reușit de Andrei Badea. În urma acestui eșec, FC Argeș ocupă locul 4 al seriei a III-a, cu 30 de puncte, cu șapte mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimei trepte a podiumului. În următoarea rundă, programată sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 10.00, piteștenii vor întâlni pe propriul teren Universitatea Craiova, liderul seriei.

Citește și Direcția Județeană de Statistică și-a relocat activitatea

Doar egal alb cu sibienii

FC Argeș U17 a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Alma Sibiu. Argeșenii au fost nevoiți să evolueze în inferioritate numerică mai mult de o repriză după ce Drugan a fost eliminat în primul mitan. Alb-violeții își puteau trece în cont cele trei puncte, însă Tobias a ratat o lovitură de pedeapsă. În urma acestui meci, piteștenii ocupă locul 1, în seria a V-a a play-off-ului, cu 53 de puncte. În runda următoare, programată sâmbătă, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni în deplasare pe CS Mioveni, ocupanta locului 2, formație care a adunat până acum 46 de puncte.

Scor cu Șelimbăr

FC Argeș U19 a făcut scor, 6-0, în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu ACSC Șelimbăr. Golurile piteștenilor au fost marcate de Mitoi (3), Sin, Dobra și Găleșanu. În urma acestui succes, echipa pregătită de Robert Enache se menține pe locul 1, cu 50 de puncte, cu 6 mai mult decât LPS Pitești. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 12.00, în deplasare, pe CS Mioveni, ocupanta locului 3, cu 41 de puncte.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Se pare ca FC PSD ,pardon FC GENTEA,da ratei după ratei cu”talentele”de la aceste echipe de copii si j ieri.Plus gloabele lui Vlădoiu si Prepelita,imi fac o imagine de cum va arăta FCARGES, la vara si in sezonul viitor.Pana nu vine un investitor pitit,poti sa faci un pe banii publici,cum face”omul de cuvant”,acum….HE,HE,HE …?.BEEEEEE

    Răspuns
  2. Cum zice-o vorba din batrani : „Decat codas la oras, mai bine in satul tau fruntas”/dara si aista la greu se zbate … sa nu fie si mai codas .

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *