Web Analytics
scris duminică, 29.10.2023

FC Argeş, meci greu la Buzău, împotriva echipei lui Prepeliţă, care nu uită că a fost demis din Trivale

Eugen Neagoe, antrenorul de la Campionii FC Argeş, a prefaţat recent, într-o conferinţă de presă, meciul pe care echipa din Trivale îl va juca duminică, 29 octombrie, în deplasare, contra formţiei Gloria Buzău.

FC Argeş, meci greu la Buzău, împotriva echipei lui Prepeliţă, care nu uită că a fost demis din Trivale

Citeşte şi: CS Mioveni, remiză cu Concordia Chiajna, în etapa a 11-a din Liga 2

Ne aşteaptă un joc împotriva unei echipe bune, cu jucători cu experienţă, puternici, de forţă, cu un antrenor bun, care a fost şi pe aici (…) Îmi doresc să câştigăm toate punctele, dar rămâne de văzut dacă vom putea. (…) Din gură, toţi ne dorim victoria, dar să vedem... Trebuie să avem o concentrare mult mai mare şi o atitudine bună” – a spus Eugen Neagoe.

„Principalul” alb-violeţilor a precizat că vor fi schimbări în formula de start, dată fiind evoluţia slabă a unor jucători în meciul anterior cu cei de la Slatina. „E normal să le dăm şanse şi altora să joace. Avem în lot 14 fotbalişti care au jucat în Liga I, dar în meciul cu Slatina nu s-au văzut absolut deloc” – a spus Eugen Neagoe.

De notat că ambiția lui Andrei Prepeliță la acest joc va fi una ieșită din comun. Fostul antrenor al lui FC Argeș, acum pe banca Buzăului, va dori să-și ia revanșa în fața echipei care l-a concediat la începutul sezonului trecut.

Gloria Buzău – FC Argeș se joacă duminică, de la ora 11:30.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *