Web Analytics
scris marți, 23.01.2024

FC Argeș l-a împrumutat pe Petrișor Petrescu de la FC Hermannstadt

FC Argeș a făcut două mutări importante luni seară: a achiziționat doi jucători din prima ligă. Clubul piteștean din Liga 2 a anunțat că a ajuns la un acord cu fundașul Florin Borța, pus pe liber de Universitatea Craiova, și că l-a împrumutat pe Petrișor Petrescu de la FC Hermannstadt, mijlocaș care la începutul anului fusese anunțat că nu mai e dorit de sibieni.

FC Argeș l-a împrumutat pe Petrișor Petrescu de la FC Hermannstadt

Citește și: Abia plecat de la CS Universitatea Craiova, Florin Borța a semnat cu FC Argeș


Mijlocașul de bandă dreapta în vârstă de 30 de ani s-a remarcat la Sibiu, evoluând peste 200 de meciuri pentru AFC Hermannstadt. A mai jucat în carieră la Voința Sibiu, Măgura Cisnădie și Academica Clinceni, experiența la clubul ilfovean fiind singura din afara județului Sibiu. La FC Hermannstadt a ajuns în 2016, pe când echipa era în Liga 3.

Citește și: Argeș. Un autotren a intrat într-un șanț. Zeci de mașini noi, avariate


Actualul sezon a fost cel mai slab pentru el la FC Hermannstadt, doar 79 de minute jucate în 7 meciuri de primă ligă, motiv pentru care Marius Măldărășanu l-a anunțat la începutul anului să-și caute echipă, fiindcă nu îl mai dorește în lot. A înscris și un gol, în 3-1 cu FC Voluntari. A fost utilizat mai mult în Cupa României, în cele patru meciuri disputate de echipă în actualul sezon, timp de 293 de minute, fiindcă în toate a început ca titular și de trei ori a fost înlocuit.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *