Web Analytics
scris luni, 22.01.2024

Abia plecat de la CS Universitatea Craiova, Florin Borța a semnat cu FC Argeș

Abia plecat de la CS Universitatea Craiova, Florin Borța a semnat cu FC Argeș

Florin Borța este cea mai nouă achiziție a echipei FC Argeș. Fundașul dreapta în vârstă de 24 de ani a jucat ultima dată la CS Universitatea Craiova.

Citește și: Argeș. A intrat cu autoutilitara în stâlp și în gard. Șoferul era beat


„În sezonul trecut acesta a fost împrumutat la Petrolul Ploiești, echipă pentru care a jucat 26 de meciuri în Superligă. În acest sezon a jucat în doar 3 partide pentru Universitatea Craiova în Superligă și una în Cupa României. De-a lungul carierei, a mai fost împrumutat la Petrolul în sezonul 2018/19, pe când lupii erau în liga secundă, dar și la Concordia Chiajna în perioada 2019-2022. Are o selecție pentru România U21 în meciul câștigat cu Portugalia, în 2018, meci din campania de calificare la Euro U21 2019. Site-ul transfermarkt.com la cotat ca având o valoare de 250.000 euro”, a anunțat clubul FC Argeș.

Citește și: ÎPS Teodosie l-a dat în judecată pe Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR

Ieri, înainte de primul meci oficial din 2024, cu Farul Constanța, oltenii au decis să renunțe la serviciile lui Florin Borța (24 de ani), fundașul dreapta crescut la Centrul de Copii și Juniori al Universității. Cele două părți au hotărât să rezilieze, de comun acord, contractul, astfel că Borța a devenit jucător liber de contract.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *