Web Analytics
scris luni, 14.11.2022

FC Argeș joacă azi cu Universitatea Cluj, în etapa a 18-a din Superligă

FC Argeș joacă azi, în deplasare, de la ora 18, cu Universitatea Cluj, în runda a 18-a din Superliga România. FC Argeș e pe locul 11 în clasament, cu 20 de puncte, 13 goluri marcate și 25 primite.„U” se află pe poziția a 13-a în clasament, cu 17 puncte din 17 meciuri, golaveraj 12-18.

FC Argeș joacă azi cu Universitatea Cluj, în etapa a 18-a din Superligă

Citește și: Cupa Mondială 2022: Meciul de deschidere e Qatar – Ecuador, pe 20 noiembrie

FC Argeș a remizat cu Chindia în Cupă, 1-1, după ce a condus cu 1-0 din minutul 15 până în minutul 30. În ultima etapă de campionat a fost dezastru, la meciul 1500 al echipei din Trivale în prima ligă: 0-5 acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe. După acest joc, fundașului stânga Latovlevici i-a fost reziliat contractul. Piteștenii au reușit o singură victorie în ultimele șase întâlniri oficiale. În ultimul duel din deplasare, argeșenii au învins la Arad cu 1-0.

Citește și: Fosta contabilă a Spitalului Județean Argeș, trimisă în judecată. Femeia e acuzată că a furat un milion de euro

Universitatea Cluj a reușit două victorii în ultimele trei partide, una în Liga 1, 2-1 acasă cu FCSB, și una în Cupa României, 4-0 cu CSM Alexandia, din Liga a treia. În ultima întâlnire din campionat, clujenii au pierdut cu 1-0 la Caiova, cu Universitatea. „Ne dorim foarte mult cele trei puncte. Vreau să practicăm un fotbal frumos, suporterii să fie în număr cât mai mare la stadion și să ne susțină. Avem nevoie de sprijinul lor, ați văzut ce înseamnă să joci cu peste 20.000 de oameni în tribune. Avem o viteză în plus cu ei în spatele nostru. Nu o să fie un joc ușor, chiar dacă Argeșul a pierdut cu 5-0 contra celor de la Sepsi”, a transmis antrenorul Eugen Neagoe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...