Web Analytics
scris luni, 18.03.2024

FC Argeș, interzis la transferuri

FC Argeș a primit interdicție la transferuri de la FIFA, conform site-ului oficial. Piteștenii nu pot legitima jucători pentru trei perioade de transferuri, conform anunțului făcut de FIFA.

FC Argeș, interzis la transferuri

Citește și: Play-out Liga 2. Cu cine va lupta FC Argeș pentru a evita retrogradarea


Viorel Tudose, sponsorul echipei, a declarat, pentru iAMsport.ro, că hotărârea FIFA a venit în urma unor datorii către Bryan Alceus, fotbalist legitimat în Trivale în stagiunea 2022-2023. El a dat asigurări că suma necesară a fost plătită și că, în cel mai scurt timp, interdicția va fi ridicată. FIFA, conform site-ului oficial, a dat această decizie pe 6 martie 2024 și se aplică pe trei perioade de mercato.

Citește și: Victorie! FC Argeş şi-a asigurat calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet


”E vorba de treaba cu Alceus (Bryan Alceus a fost legitimat la FC Argeș în sezonul 2022-2023. În a doua parte a sezonului, a fost împrumutat în Cipu, la Olympiakos Nicosia). L-am împrumutat în Cipru. O parte din salariu l-am suportat noi. Cei de acolo nu i-au plătit salariul. Rămăseseră 8000 de euro de plătit. Până a venit decizia, nu au putut să plătească ai noștri. Decizia a venit la sfârșit de februarie, s-a plătit a doua zi. Totul este în regulă. Cum am primit motivarea, am și plătit. Nu este perioadă de transferuri acum… Cei 8000 de euro i-a primit de la FC Argeș. Nu știu dacă cei din Cipru nu i-au dat banii sau nu… o să vedeți, o să fie ridicată interdicția”.
Bryan Alceus (28 de ani), originar din Haiti, a evoluat în 18 partide oficiale pentru FC Argeș: 16 în Superligă, 2 în Cupa României.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *