Web Analytics

FC Argeş: Grupa de copii născuţi în 2010 a câştigat Junior Cup

de | 19.09.2019 13:16 | Sport

Grupele de juniori 2009 şi 2010 ale clubului FC Argeş au participat săptămâna trecută la Junior Cup, un puternic turneu organizat de ACS Viitorul Argeş la baza sportivă de la Albota. Cele două echipe pregătite de antrenorul Adrian Măluşanu au reuşit să termine întrecerea pe podium la ambele categorii de vârstă.
Dacă FC Argeş 2009 a terminat competiţia pe locul 2, după ce a pierdut cu 4-2 finala cu Universitatea Craiova, FC Argeş 2010 a reuşit să câştige competiţia la această categorie de vârstă, terminând turneul fără înfrângere şi cu un golaveraj de invidiat. Piteştenii au reuşit să marcheze 47 de goluri şi au încasat 12 în cele 5 meciuri jucate.
Vulturii violeţi au învins în grupă cu 8-2 pe LPS Piteşti, cu 12-6 pe Viitorul Argeş şi 9-1 pe ACS Constantin Schumacher. În semifinale, puştii lui Măluşanu au trecut cu 11-1 de Kinder Tâmpa Braşov, iar în finală au dispus cu 7-2 de CS Mioveni, reuşind astfel să intre în posesia trofeului pus în joc de organizatori.
”Sunt mulţumit de copii, chiar dacă întotdeauna este loc de mai bine. Încet, încet, încep să se vadă roadele muncii noastre, însă mai avem mult de muncă pentru a ajunge unde ne-am propus. Ne dorim să fim din ce în ce mai buni şi pentru acest lucru muncim în fiecare zi. Obiectivul fiecărui antrenor de la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi este să promoveze jucători la echipa de seniori a clubului nostru. Sunt convins că în timp FC Argeş se va putea baza şi pe cei mai buni juniori de la aceste grupe”, a spus Adrian Mălușanu.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii