Web Analytics

FC Argeș – CFR Cluj, meci de mare încărcătură diseară, în Trivale

de | 19.09.2022 08:00 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș și CFR Cluj se duelează în această seară, în Trivale, de la ora 20:30, în ultimul meci al etapei 11 din Liga 1.
Ar putea fi ultimul meci al lui Dan Petrescu cu CFR Cluj. Acesta a transmis că nu va continua pe banca „feroviarilor” dacă nu este susținut public de conducere și că după meciul cu FC Argeș va purta o discuție decisivă cu patronul Nelu Varga. Nici situația lui Andrei Prepeliță nu e una prea roz, ultimele rezultate obținute fiind negative. Așadar, un meci de mare încărcătură pentru ambele echipe.

Citește și: Trei fotbaliști din Argeș, convocați la Naționala României Under 21

După 10 etape, FC Argeș se află pe locul 10 în Superligă, cu 13 puncte. Campioana, cu două meciuri mai puțin disputate, restanțele cu FC Hermannstadt și FCSB, ambele în deplasare, se află pe locul 6 cu 15 puncte.
Runda precedentă, FC Argeș a cedat la scor de neprezentare la Ovidiu cu Farul, înregistrând al doilea eșec consecutiv după cel cu FC Hermannstadt de pe teren propriu, scor 0-1, ajungând la trei meciuri consecutive fără succes în campionat. De partea cealaltă, CFR Cluj vine după un eșec total neașteptat, înregistrat în runda a doua din grupele Confrence League cu Sivasspor în Gruia, scor 1-0, rămânând astfel fără succes în grupa din care mai fac parte Slavia Praga și FC Ballkani. În SuperLigă, ardelenii au câștigat runda trecută pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 2-0.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *