Web Analytics

FC Argeș bate pe Rapid și în al doilea meci din capitală! La un pas de semifinală

de | 13.04.2024 06:45 | Actualitate, Home, Sport

Așa cum v-am informat, CS Rapid București – FC Argeș Pitești a fost meciul de vineri, 12 aprilie, al seriei din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Iar formația alb-violetă a obținut din nou victoria în deplasare, cu scorul 79-73, ajungând la un pas de semifinalele campionatului.

8Citește și: FC Argeș, victorie în ultima secundă în primul meci al seriei cu Rapid

La general, în play-off, pentru calificarea în semifinale, scorul devine 2-0 pentru FC Argeș în meciul cu Rapid București.

La FC Argeș Basketball au intrat: Corey Allen, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Christian Jones, Nikola Jevtovic.

La pauza mare, gazdele conduceau cu 41-33, dar apoi, la revenirea de la vestiare, oaspeții au arătat o altă intensitate în defensivă și nu numai.

În fine, de la FC Argeș Basketball, KeShawn Curry a terminat cu 21 de puncte, 7 pase decisive și 5/6 la libere, Corey Allen a totalizat 18 puncte, 2 pase decisive și 7 mingi pierdute, iar Nikola Jevtovic a contribuit cu 13 puncte, 6 recuperări și 5/6 la libere – potrivit baschet.ro.

Seria de „best of five” va continua la Pitești Arena. Meciul al treilea – așa cum v-am informat – va avea loc, marți, 16 aprilie, și, dacă va fi nevoie, cel de-al patrulea meci se va juca pe 18 aprilie, tot la Pitești Arena. 

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *