Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

FC Argeş Basketball – „locul 4 în ligă, locul 1 în inimile noastre!”

Vineri seară, pe 17 mai, FC Argeş a pierdut şi al treilea meci din finala mică disputat La Piteşti Arena împotriva celor de la CSO Voluntari. Oaspeţii au încheiat pe locul al treilea ediția 2023-2024 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, după 3-0 la general.

FC Argeş Basketball – „locul 4 în ligă, locul 1 în inimile noastre!”

Citeşte şi: (Surse) Dani Coman va semna cu FC Argeș

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 71-58 la Pitești Arena, după ce au întors de la -13 pe parcursul reprizei secunde. La pauza mare a fost 34-28 pentru gazde, dar, uşor-uşor, Voluntariul a recuperat, astfel încât la finalul sfertului al treilea scorul era întors: 48-55.

FC Argeș Basketball a început în formula: Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Naje Smith, Christian Jones, Nikola Jevtovic. De la alb-violeţi s-a remarcat în acest meci Christian Jones, cu 17 puncte, 10 recuperări, patru pase decisive și două intercepții, în timp ce Nikola Jevtovic și Naje Smith au avut câte 10 puncte.

Ilfovenii au încheiat pe podium pentru a doua oară în istoria participărilor în Ligă. FC Argeș s-a clasat pe locul 4 şi – foarte important – va juca în cupele europene.

Citeşte şi: Botoșani o învinge pe Mioveni în manșa tur a barajului, printr-un gol marcat de Aldair în prelungiri

După meci, clubul alb-violet a postat pe pagina de Facebook: „Am luptat frumos. Se termină o poveste în care am crezut și am dat totul indiferent de circumstanțe!” şi „Locul 4 în Ligă, locul 1 în inimile noastre!”

Iar mesajele de felicitare şi îmbărbătare ale fanilor au curs. „Acum este rândul autorităţilor locale (pentru că de la ei vin cei mai mulţi bani) să se apuce de treabă şi să facă rost de bani pentru această echipă frumoasă. Altfel, riscăm să privim acest sezon ca pe o excepţie. Vulturilor alb-violeţi, atât celor din teren, cât şi celor din tribune: Felicitări pentru un sezon în care v-aţi depăşit cu mult condiţia!!!

PS: de departe, cea mai importantă realizare a acestui sezon este legătura minunată creată între componenţii acestei echipe şi suporterii ei… o FAMILIE alb-violetă în adevăratul sens al cuvântului!” – a transmis, printre alţii, Narcis Marian Călinescu.

Bravo, FC Argeş Basketball!

(sursa foto: FC Argeş Basketball Facebook)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită