Web Analytics
scris duminică, 07.04.2024

FC Argeş Basketball joacă în play-off cu Rapid. „Cine nu e pregătit mental sau fizic nu va fi pe teren”

Play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin debutează miercuri, 10 aprilie. FC Argeş Basketball va disputa sfertul de finală cu Rapid Bucureşti, primele două meciuri disputându-le pe terenul feroviarilor.

FC Argeş Basketball joacă în play-off cu Rapid. „Cine nu e pregătit mental sau fizic nu va fi pe teren”

Citeşte şi: Piteşti Arena. Mulţumiri adresate oficialilor pentru CE de Ju-Jitsu Tineret

Iată şi celelalte trei sferturi de finală: U-BT Cluj-Napoca – CS Dinamo București; CSM Oradea – CSM Constanța; CSO Voluntari – BC CSU Sibiu.

Sferturile se vor desfășura pe sistemul „Best of 5”, iar un eventual meci decisiv ar avea loc pe 21 aprilie, urmând ca și semifinalele să urmeze același sistem, între 25 aprilie și 7 mai. Finala se joacă pe sistemul „Best of 7”, cu primul meci programat pe 12 mai și posibilul meci șapte pe 29 mai.

Pentru calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale, Fotbal Club Argeş Piteşti i-a felicitat pe „vulturi”, duminică, 7 aprilie, printr-un mesaj transmis pe pagina de Facebook.

„Voi încerca să-mi trezesc jucătorii”

Vă reamintim că FC Argeş a pierdut în faţa echipei Rapid în ultimul meci din Top 10, iar antrenorul Nebojsa Vidic s-a arătat dezamăgit.

Pot vorbi două ore despre ultimul meci al sezonului regular, dar voi fi scurt. Mi-a fost teamă că ce am realizat înaintea acestei serii de 4 înfrângeri consecutive este un basm. Luând în considerare faptul că pentru noi, practic, playoff-ul începea vineri, având în față aceeași echipă pe care o vom întâlni în primul tur, evoluția împotriva Rapidului este o dezamăgire pentru mine.

Am întâlnit o formație ce a evoluat fără 2 jucători, putem spune și așa, având parte de contribuție din partea celor veniți de pe bancă. Rapidul este o echipă fizică, foarte bună, iar legat de noi, cu un joc atât de moale nu poți avea așteptări prea mari.

Voi încerca să îmi trezesc jucătorii și vom încerca, împreună, să facem unele ajustări. Rămâne de văzut ce se va întâmpla miercuri. Un lucru e cert, cine nu e pregătit din punct de vedere mental sau fizic nu va fi pe teren” – a spus tehnicianul, potrivit FC Argeş Basketball.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole