Web Analytics
scris sâmbătă, 30.03.2024

FC Argeș Basketball, învinsă la Pitești. „Ne-am bătut singuri”

Într-un meci cu miză mare, CSO Voluntari și-a luat revanșa în seara de vineri, 29 martie, la Pitești Arena, obținând o victorie de zile mari în fața echipei FC Argeș, în penultima etapă din Top 10, contând pentru Liga Națiomală de Baschet Masculin.

FC Argeș Basketball, învinsă la Pitești. „Ne-am bătut singuri”

Citește și: Vineri, la Pitești Arena, elevul pianist Gruia Soare va deschide meciul de baschet!

Scorul a fost 66-70 (la pauza mare, 42-41), oaspeții urcând în urma acestui succes pe locul al treilea în Top 10, cu un bilanț de 9-8, identic cu al alb-violeților.

La FC Argeș Basketball, „cinciul” de bază a fost: Raijon Kelly, Alin Andrieș, Tudor Fometescu, Chris Jones, Nikola Jevtovic. Acesta din urmă a înregistrat 11 puncte și 12 recuperări, iar Corey Allen a avut, la rându-i, 18 puncte.

Unii suporteri opinează, în comentarii pe Facebook, că „a fost foarte prost gestionat finalul de meci” și că „ne-am bătut singuri”.

În ultima etapă din Top 10, FC Argeș va juca, în deplasare, cu Rapid București, iar CSO Voluntari va primi vizita celor de la CSM Târgu Mureș.

Vă reamintim că Gruia Ioan Soare (11 ani), elev în clasa a IV-a, unul dintre cei mai pasionați pianiști din Pitești, a efectuat aruncarea simbolică la începutul acestui derby baschetbalistic.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ca,de aia nu mai pot eu de mucosul pianist.Treaba e e ca echipa de baschet,ca si cea de volei,sunt penibil e.Cu antrenori si jucatori de duzină,care se sperie si de umbra lor,si management dezastruos.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *