Web Analytics
scris duminică, 24.12.2023

FC Argeş Basketball a pierdut şi la Sibiu. „Focusul jucătorilor a lipsit”

BC CSU Sibiu a câştigat după mai bine de o lună în Sala Transilvania, impunându-se sâmbătă, 23 decembrie, cu 83-70 (la pauza mare, 40-38) în fața echipei FC Argeș Pitești, în etapa a 14-a din Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

FC Argeş Basketball a pierdut şi la Sibiu. „Focusul jucătorilor a lipsit”

Citeşte şi: Raliul Argeșului, cel mai bun în 2023 în etapele de asfalt!

Sibienii – cu o evoluţie foarte bună în repriza secundă – şi-au luat astfel revanşa pentru eşecul din tur, atunci când FC Argeş învingea la Piteşti cu scorul de 77-70.

Potrivit baschet.ro, Nikola Jevtovic a ieșit în evidență din tabăra piteșteană, cu 20 de puncte și 8 recuperări, iar următorii marcatori au fost Alin Andrieș, Bryce Douvier și Naje Smith, cu câte 9 puncte.

Vă reamintim că FC Argeş a ocupat mult timp prima poziție în Grupa B, dar recent a fost depășită de CSM Oradea, după ce a suferit două eșecuri la rând. Elevii lui Nebojsa Vidic au pierdut chiar cu orădenii, 79-95 pe teren propriu, iar cu o săptămână înainte suferiseră un eşec şi pe terenul celor de la CS Vâlcea, 69-73. Alb-violeții stau, totuşi, bine în clasament: au 9 victorii şi 4 înfrângeri.

Cred că acesta este cel mai slab meci al echipei de când am venit la Pitești. Am avut probleme în a intra în ritmul jocului încă de la început. Greșelile comise mi-au arătat că focusul jucătorilor a lipsit. În repriza secundă am reacționat greșit la apărarea pe care Sibiul a avut-o, am pierdut claritatea din atac, iar acestor lucruri li s-a adăugat viteza pe care adversarul a avut-o în fața noastră. În ciuda aspectelor pe care le-am precizat, am avut cu 4 sau 5 posesii mai multe în tranziție.

Întrebarea mea este dacă imaginea reală a echipei este cea pe care am avut-o constant până acum trei săptămâni sau cea de acum. Magiile nu sunt nelimitate. Jucătorii trebuie să arate de ce ocupă locul secund în grupă. Vom vedea care este adevărul” – a spus Nebojsa Vidic într-o postare pe pagina de Facebook a FC Argeş Basketball.

FC Argeş va deschide ultima rundă din acest an, pe 27 decembrie, împotriva echipei din Craiova.

(sursa foto: baschet.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *