Web Analytics
scris vineri, 22.12.2023

Raliul Argeșului, cel mai bun în 2023 în etapele de asfalt!

O veste bună ne parvine dinspre cea mai importantă competiție automobilistică din sudul țării. Este vorba despre Raliul Argeșului, desemnat ca fiind cel mai bun în sezonul de asfalt 2023, potrivit unei evaluări a Federației Române de Automobilism Sportiv.

Raliul Argeșului, cel mai bun în 2023 în etapele de asfalt!

Citește și: Turneu internațional de handbal, la Pitești Arena

Traian Pavel (DTO Rally Team), manager al Raliului Argeșului, ne-a precizat că fiecare eveniment din Campionatul Național de Raliuri este evaluat de către un observator federal, pe baza unei grile, care conține multe puncte.

Urmarea? „În clasamentul etapelor pe asfalt, raliul nostru a fost evaluat de observatorul federal ca fiind cel mai bun din acest an. Asta înseamnă că pentru anul viitor Raliul Argeșului va primi automat cel mai înalt coeficient din cadrul campionatului (primul loc primește coeficientul 1,2). Asta se traduce prin faptul că, anul viitor, cei care vor participa la etapa noastră vor primi mai multe pucte în clasament” – ne-a declarat Traian Pavel.

Prin urmare, interesul pentru participarea la Raliul Argeșului de anul viitor va fi unul deosebit, pe măsura acestui rezultat al evaluării.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *