Web Analytics
scris sâmbătă, 20.01.2024

FC Argeş Basketball a pierdut meciul cu mureşenii. Egalitate în patru în Top 10

Runda a 18-a din Liga Națională de Baschet Masculin a debutat în seara de vineri, 19 ianuarie, cu un meci important în economia clasamentului din Top 10. FC Argeș și CSM Târgu Mureș au fost adversare în Conferința B, într-o partidă televizată.

FC Argeş Basketball a pierdut meciul cu mureşenii. Egalitate în patru în Top 10

Citeşte şi: Transfer de marcă: Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid!

Înaintea acestui meci, FC Argeș Basketball (cu 11 victorii şi 4 înfrângeri) și CSM Târgu Mureș (10-5) erau vecine de clasament în Conferința B. Astfel, pe lângă șansa de a termina pe poziția secundă în această grupă, cele două cluburi au luptat să intre în Top 10 cu un bilanț cât mai bun.

Ei bine, în duelul de la Piteşti, mureşenii s-au impus cu scorul de 84-82 (la pauza mare, 43-43) și vor începe faza secundă la egalitate cu alte trei formații.

Prin urmare, Piteştiul şi Târgu Mureşul au încheiat Conferința B cu același bilanț, 11-5, dar avantajul meciurilor directe este de partea argeșenilor, în tur ei învingând în deplasare cu 85-81.

Succesul echipei mureşene duce la o egalitate în patru în Top 10, implicate fiind, pe lângă adversarele de vineri seară, și CSO Voluntari, respectiv CSU Sibiu.

Potrivit baschet.ro, Christian Jones (21 de puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive) și Nikola Jevtovic (20 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive) au fost liderii lui FC Argeș, iar Naje Smith a încheiat la rândul său în double digits (14 puncte, 6 recuperări).

Chiar şi la înfrângerea de vineri seară de la Piteşti Arena, suporterii echipei gazdă şi-au încurajat echipa prin mesaje postate pe pagina de facebook a clubului. „Băieţi, suntem mândri de voi! Emoțiile simțite au fost unice. Ne-aţi făcut să trăim intens până în ultima secundă de meci, asta înseamnă spectacol! Bravo!” – a scris, spre exemplu, Denisa Lavu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *