Web Analytics
scris joi, 28.12.2023

FC Argeş Basketball a învins Craiova fără drept de apel! A zecea victorie stagională!

FC Argeș a învins-o pe SCM U Craiova miercuri seara (27 decembrie) în debutul etapei a 15-a din Liga Națională de Baschet Masculin, întrerupând astfel seria de trei înfrângeri înregistrate în grupa B. La Piteşti Arena, gazdele au dominat categoric repriza a doua, câştigând meciul fără drept de apel cu scorul de 91-62 (la pauza mare, 37-29).

FC Argeş Basketball a învins Craiova fără drept de apel! A zecea victorie stagională!

Citeşte şi: FC Argeş. Acum 33 de ani murea Ion Prepurgel, cel care a adus victoria cu Real Madrid

De la vulturi, Nikola Jevtovic a fost aproape de double-double și a avut 19 puncte și 9 recuperări, iar Corey Allen a adus 18 puncte pentru argeșeni. Vitaliy Zotov a fost principalul marcator al oltenilor, cu 13 puncte, urmat de Amedeo Casale și Milan Milovanovic cu câte 12, potrivit baschet.ro.

După meci, fanii echipei din Piteşti şi-au exprimat bucuria prin numeroase mesaje postate pe pagina oficială de Facebook a clubului. Iată unul dintre acestea:

Am văzut astăzi o atitudine deosebită, un joc cu o apărare bună, cu aruncări de 3 puncte precise, 53% în plasă, un Tudor Fometescu în formă extraordinară, Douvier foarte motivat, Smith spectaculos, Alin Andrieş sufletist şi lista poate continua cu superlative. Am lăsat special la final doi artizani ai acestei victorii: Nikola Jevtovic şi Nebojsa Vidic. Primul – extraordinar, al doilea – fenomenal! Felicitări! Nu am cuvinte pentru ei! Vă doresc tuturor Sărbatori frumoase!” – a scris Cristiana Dumitru, fan activ.

FC Argeș Basketball a încheiat anul calendaristic cu un bilanț de 10 victorii şi patru înfrângeri, iar în prima rundă din 2024, elevii lui Nebojsa Vidic vor sta.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole