Web Analytics

FC Argeș: Antrenorul Eugen Neagoe și-a stabilit colaboratorii. Iată cine sunt aceștia

de | 10.10.2023 15:55 | Actualitate, Home, Sport

Antrenorul Eugen Neagoe și-a stabilit în linii mari colaboratorii cu care va lucra la FC Argeș. ”Principalul” echipei violete va fi ajutat de antrenorul cu portarii Ionuț Boșneag și de preparatorul fizic Carmel ”Bebe” Bărbulescu. În cel mai scurt timp, Neagoe își va completa echipa și cu un antrenor secund, acesta urmând să colaboreze cu Paul Ciobanu, singurul rămas din staff-ul lui Eugen Beza.

Iată cine sunt colaboratorii lui Eugen Neagoe:

Ionuț Boșneag (41 ani) – antrenor cu portarii – Ca antrenor cu portarii a lucrat la Astra Giurgiu și Universitatea Craiova. A fost omul care l-a ajutat foarte mult să progreseze pe David Lazar, portar care a ajuns o prezență contantă la reprezentativa României. A evoluat la FC Argeș timp ce cinci sezoane (2006-2010), după care a îmbrăcat tricoul echipelor Universitatea Cluj, Oțelul Galați, UTA, Academica Clinceni și Astra Giurgiu. Are în palmares titlul de campion al României cu Astra Giurgiu în 2016. Boșneag s-a retras din activitatea competițională în 2018.

Citește și Argeș: Incendii pe o suprafață de teren de aproximativ 143.000 mp

Carmel ”Bebe” Bărbulescu (53 ani) – preparator fizic – Are o bogată experiență în această meserie, ocupându-se de pregătirea fizică a echipelor Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, FC Vaslui, FC Brașov, Rapid, Astra Ploiești, Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești. Are în palmares titlul de campion al României cu Astra Giurgiu în 2016. În străinătate a lucrat la Al Shabab (Arabia Saudită), Al Shaab-Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Kaiseryspor (Turcia), precum și la reprezentativa de baschet a Libanului, cu care a participat la Jocurile Olimpice.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *