Web Analytics
scris miercuri, 21.10.2020

FC Argeș a transferat un mijlocaș defensiv belgian

 

FC Argeș a transferat un mijlocaș defensiv belgian

FC Argeş continuă campania de achiziţii pentru întărirea lotului chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat de aproape două săptămâni. Alb-violeţii au ajuns la un acord până la finalul acestei ediții de campionat, cu drept de prelungire, cu fotbalistul belgian Alexander Maes. Jucătorul în vârstă de 28 de ani s-a despărțit recent de BEERSCHOT VA, ocupanta locului 3 din prima ligă belgiană.

Maes este născut pe 26 martie 1992, la Genk, măsoară 174 cm și evoluează ca mijlocaș defensiv. În sezonul trecut a bifat 21 de partide în tricoul lui BEERSCHOT VA, echipă cu care a reuşit revenirea în elita fotbalului belgian. În sezoanele 2017-2018 şi 2018-2019 a evoluat cu BEERSCHOT VA în play-off-ul pentru calificarea pentru Europa League.

În cariera sa, Alexander a mai trecut şi pe la formațiile belgiene de ligă secundă, Lommel şi Cappellen, dar şi în prima ligă olandeză, la Willem II. Cel mai bun randament l-a dat în ediția de campionat 2015-2016, la Cappellen, echipă pentru care a marcat 15 goluri în 34 de meciuri.

Noua achiziţie a grupării din Trivale are selecţii şi la loturile naţionale de juniori ale Belgiei, Maes evoluând de-a lungul timpului pentru selecţionatele Under 15, 16, 17, 18 şi 19 ale “Dracilor roşii”. În cele zece sezoane ca fotbalist profesionist, Alexander a adunat 166 de meciuri şi 28 de goluri.

Alexander Maes are ambiții mari la Pitești: ”Sunt foarte bucuros că am semnat cu această echipă frumoasă și de tradiție. Știu că aici au jucat foarte mulți jucători de valoare de-a lungul timpului. Mă refer aici la Dobrin, la Mutu… Sunt foarte încântat să joc. Deja am vizitat orașul, iar centrul este foarte frumos. Vreau să am un sezon foarte bun cu această echipă. Voi da tot ce am mai bun la FC Argeș pentru a face un sezon excelent”.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită