FC Argeș a transferat un fundaș argentinian

de | 10.01.2023 15:22 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș l-a transferat pe Facundo Rizzi (25 de ani), un fundaș stânga argentinian. Acesta a semnat un contract valabil un sezon și jumătate. Gimnasia y Esgrima de Jujuy este formația de la care Facundo Rizzi a ajuns la FC Argeș, din postura de jucător liber de contract.

Citește și: Buletinele electronice vor fi eliberate gratuit, pînă la finele anului

„FC Argeș a ajuns la un acord pentru 1 an și 6 luni și drept de prelungire pe încă 1 an cu fotbalistul argentinian Facundo Rizzi. Fundașul stânga în vârstă de 25 de ani a evoluat în prima parte a acestui sezon la Gimnasia y Esgrima de Jujuy, în liga secundă a Argentinei.

Citește și: O fată de 16 ani găsită carbonizată în curtea casei

Rizzi este un produs al academiei celor de la Rosario Central, fiind promovat la prima echipă în sezonul 2016/17. A debutat pe 11 decembrie 2015, într-o înfrângere acasă cu Lanús. Alături de Rosario a jucat 4 meciuri în Copa Libertadores. În 2019, după 10 meciuri adunate pentru Rosario Central, a fost transferat de Villa Dálmine, echipă din Primera Nacional B. În 2022 a fost transferat la Gimnasia y Esgrima de Jujuy. Pentru aceștia a jucat în sezonul trecut 32 de partide, în 31 fiind titular. Și-a trecut în cont 3 pase de gol. De menționat că sezonul s-a desfășurat în sistem primavară – toamnă, ultimul său meci pentru aceștia fiind victoria cu 2-1 în fața celor de la Defensores de Belgrano, de pe 9 octombrie 2022”, a transmis clubul piteștean.

Acesta este cotat de transfermarkt.com la 200.000 euro. În 2016 a luat medalia de argint în Copa Argentina, pentru ca în 2018 să câștige trofeul.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole