Web Analytics

FC Argeş a primit licenţa pentru Liga I

de | 25.06.2020 13:13 | Sport

FC Argeș a primit licența pentru Liga I și a făcut un prim pas pentru a reveni în primul eșalon fotbalistic al României. Departamentul de licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat săptămâna trecută că echipa alb-violetă a primit licența pentru a evolua în Liga I în sezonul 2020-2021.
Forul condus de Viorel Duru a analizat dosarul depus la sfârșitul lunii mai de oficialii grupării din Trivale și a dat undă verde piteștenilor pentru a putea evolua pe prima scenă fotbalistică a țării. Pentru a putea primi această licență, FC Argeș a trebuit să îndeplinească cinci criterii: sportiv, infrastructură, financiar, juridic, personal și administrație. Responsabilul cu licențierea desemnat de FC Argeș a fost directorul sportiv Vasile Popa. Practic, FC Argeș are acum undă verde din partea FRF pentru a evolua în Liga I, însă, pentru a putea ajunge în primul eșalon după o absență de aproape 12 ani, alb-violeții trebuie să-și câștige acest drept și pe teren. Piteștenii trebuie să termine play-off-ul în primele două locuri pentru a reveni acolo unde le este locul.
Alb-violeţii vor începe play-off-ul pe 4 iulie, cu un meci în deplasare la Turris Turnu Măgurele. Piteştenii vor juca apoi, pe 11 iulie, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, derby-ul judeţean cu CS Mioveni. Pe 18 iulie, Argeșul se va deplasa în Regie, pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti. Pe 25 iulie, FC Argeş va merge la Ploieşti pentru întâlnirea cu Petrolul, urmând ca pe 1 august să dea piept, pe arena din Trivale, cu UTA Arad.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii