Web Analytics

FC Argeș a pierdut un punct in extremis la Clinceni și a rămas pe ultimul loc în Liga I

de | 13.12.2020 17:54 | Actualitate, Sport

 

Academica Clinceni – FC Argeș s-a terminat 1-0, prin golul marcat de Andronic în minutul 88. FC Argeș a pierdut astfel confruntarea de duminică, din deplasare, cu Academica Clinceni, revelația acestui tur de campionat. Unicul gol a întâlnirii a fost marcat de Răzvan Andronic, cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar.

Acesta a fructificat centrarea lui Cristi Tănase și a trimis în plasă din fața porții. În ultimul sfert de oră, FC Argeș a evoluat în inferioritate numerică după ce fundașul Gabi Matei a văzut al doilea galben pentru un fault la Cristi Tănase. Pe faza ofensivă, piteștenii au avut mult de suferit, echipa alb-violetă nereușind să expedieze vreun șut pe spațiul porții apărate de Vâlceanu.

 

Citește și Controale pentru depistarea pomilor de craciun tăiați ilegal

 

În prima repriză, Academica putea deschide scorul prin Dumitriu care a fost blocat de Greab și prin Cebotaru care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă. După revenirea de la cabine, ilfovenii au ratat o altă șansă de a deschide scorul, Gardoș trimițând pe lângă poartă din poziție excelență.

Alb-violeții au încercat să amenințe poarta lui Vâlceanu prin câteva șuturi din afara careului expediate de Ionuț Năstăsie, care însă nu și-au atins ținta. Cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar, Clinceniul a dat lovitura prin Andronic care a reluat în plasă centrarea lui Cristi Tănase.

În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a rămas pe locul 16 al clasamentului, ultimul, cu cele 9 puncte, adunate în 13 etape. Cu această victorie, Academica Clinceni a ajuns la 23 de puncte, reușind să-și consolideze locul 5 al ierarhiei.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii