Web Analytics

FC Argeș a pierdut pe teren propriu cu Dinamo și a rămas pe locul 15 al clasamentului

de | 5.12.2020 10:17 | Actualitate, Sport

 

FC Argeș a pierdut confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Dinamo București, din runda cu numărul 12 a Ligii I și a rămas pe locul 15 al clasamentului, cu cele 9 puncte acumulate.

Piteștenii au fost învinși la limită, scor 0-1, la capătul unui meci în care centralul partidei, Marian Barbu, nu a acordat un penalty pentru alb-violeți. Per ansamblu, argeșenii au făcut un joc destul de modest, având puține ocazii, însă nici adversarul nu a ieșit în evidență cu prestația din teren.

FC Argeș a început bine partida, iar Malele a zguduit transversala cu un șut din interiorul careului. Dinamo a deschis scorul câteva minute mai târziu prin Camara care a șutat în plasă de la jumătatea terenului după ce l-a văzut ieșit din poartă pe George Micle. După deschiderea scorului, bucureștenii au încercat să-și dubleze avantajul pe tabelă, însă portarul piteștean a reușit să pareze șutul lui Sorescu.

Dinamo a rămas în zece oameni în minutul 58 după ce Andrei Radu a văzut al doilea galben și a fost eliminat. În superioritate numerică, FC Argeș a încercat să restabilească egalitatea. Malele a fost foarte aproape de gol, însă lovitura sa de cap a fost reținută de portarul Mejias. Același Malele a reușit să trimită în poartă, însă reușita atacantului elvețian a fost anulată pe motiv de offside.

 

Citește și Polițiștii argeșeni caută o femeie dispărută din Ștefănești

 

Echipa alb-violetă trebuia să primească lovitură de la 11 metri înainte de finalul timpului regulamentar, la un fault în careu al lui Ricardo Grigore la Drăghici, însă centralul partidei a dictat fault în atac. Decizia lui Dima a stârnit proteste vehemente în rândul oficialilor argeșeni, dar și pe banca tehnică a echipei noastre, antrenorul Augustin Eduard primind cartonașul roșu pentru proteste.

Reluările tv au arătat că fotbalistul argeșean a fost placat ca la rugby de jucătorul dinamovist și se impunea penalty. Imediat după meci, Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru și fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a spus că FC Argeș trebuia să primească lovitură de la 11 metri, iar prin neacordarea acesteia, centralul Marian Barbu a viciat rezultatul final.

S-a terminat 0-1, rezultat în urma căruia FC Argeș a pierdut puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării din cauza unei mari greșeli de arbitraj.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. O fi fost 11 metri,dar,restul meciului,au jucat ca niste gloabe.Eduard,nu are pregătire pt Liga 1.Echipa lui Gentea ,cred ca trebuie sa se pregătească,de acum ,pt Liga 2.In liga 1,sunt ciuc a bătăilor.Bravo,Gentea..te pricepi,la toate..