Web Analytics

FC Argeș a învins fără glorie Mioveniul, printr-un autogol. Dobrin ar fi roșit la un astfel de meci 

de | 13.02.2022 18:34 | Actualitate, Sport

Meci mediocru pe stadionul Nicolae Dobrin în Il Clasico de Argeș. Cu siguranță Gâscanul ar fi dezavuat un astfel de meci, dacă ar fi asistat la el în calitate de spectator. A fost una dintre cele mai slabe partide din istoria duelurilor dintre FC Argeș și CS Mioveni.

Alb violeții au câștigat fără glorie, cu 1-0, prin autogolul lui Oancea din minutul 7. Ișfan a șarjat în forță pe partea dreaptă, a insistat și apoi și-a pierdut adversarul pe drum, după care a centrat la semiînălțime pe linia careului de 6 m.

Citește și CS Mioveni-Farul 1-1. Un punct e mai bun decât niciunul

Precipitat, Oancea de la CS Mioveni a vrut să devieze în afară, însă a introdus mingea în propria poartă. În minutul 15, Mioveniul a reușit să-și dea și al doilea autogol, după o fază de Cascadorii Râsului. Portarul Iustin Popescu a vrut să degajeze, însă a șutat mingea în gamba colegului Scarlatache, care se afla la doar câțiva metri.

Așa că balonul a ricoșat în poartă.  Rușinea Mioveniului a fost spălată de arbitrul UEFA Ovidiu Hațeganu. Acesta a anulat golul pe motiv că în momentul in care portarul oaspeților a repus mingea în joc, balonul se afla în mișcare.

Citește și S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul local dintre FC Argeș și CS Mioveni

În continuare, jocul a fost confuz și fără zvâc, cu jucători neinspirați de ambele părți. FC Argeș a mai avut o ocazie mare, iar ultimele 10 minute au aparținut Mioveniului, care a părut mai motivată în atac, însă fără limpezimea necesară.

Chiar și așa, FC Argeș și-a adjudecat cele trei puncte și urcă pe locul 7. Însă la ce program greu are în continuare și la ce joc prestează, sunt șanse mici să depășească Farul sau CSU Craiova pentru a se califica în play  off.

Să nu uităm nici galeria alb violetă, care a taxat jocurile slabe din ultima perioadă ale favoriților și s-a răfuit prin bannerele afișate cu sponsorul Viorel Tudose și cu antrenorul Prepeliță. „Harry Potter de Pitești, fotbalul cât îl mai păcălești?”, au scris fanii gazdelor pe unul dintre aceste bannere.  
Gabriel Grigore

foto: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *