Web Analytics

FC Argeș a cerut retragerea licenței de Liga I a echipei Dinamo

de | 2.06.2023 15:40 | Actualitate, Home, Sport

Așa cum se anticipa din anumite declarații oficiale, FC Argeș face „totul” pentru a rămâne în primul eșalon fotbalistic, chiar și la „masa verde”. Prin urmare, a solicitat retragerea licenței de SuperLigă a clubului Dinamo.

Citește și: Primarul Ion Georgescu: „Aș vrea ca Mioveniul să fie cu noroc pentru FC Argeș și să ne bucurăm sâmbătă noapte”

Șefii clubului alb-violet consideră că Dinamo, adversara echipei FC Argeș de la barajul de menținere/promovare în Liga I, nu trebuia să primească licența de prima ligă, pentru că a avut datorii neachitate la data limită de 31 martie 2023 și că noul plan de reorganizare nu a fost aprobat până la 30 aprilie, termenul până la care un club putea solicita licența.

Iată ce transmite, printre altele, FC Argeș:

1. Să solicitați de îndată, în maximum 24 de ore de la primirea prezentei, Comisiei de Licențiere retragerea licenței de Liga 1 echipei Dinamo 1948 SA, în insolvență, pentru neîndeplinirea condițiilor de licențiere, având în vedere efectele pe care le produce atribuirea licenței de participare în Liga 1 către o echipă care nu îndeplinește condițiile de acordare.

2. Să solicitați introducerea în cauză a clubului nostru, ca parte interesată, și să procedați informarea clubului cu privire la statusul cererii noastre, respectiv a retragerii licenței de Liga 1 primită de către echipa Dinamo 1948 SA în opinia noastră fără respectarea regulamentului, astfel încât să putem să ne exercităm toate posibilitățile pentru apărarea drepturilor noastre.

Vă informăm, totodată, că, în măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva Managerului de Licențiere, precum și a oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru”, se arată, printre altele, în cererea formulată de FC Argeș, potrivit GSP.ro.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *