Web Analytics
scris vineri, 02.06.2023

Primarul Ion Georgescu: „Aș vrea ca Mioveniul să fie cu noroc pentru FC Argeș și să ne bucurăm sâmbătă noapte”

Deși cei mai mulți spun că meciul de baraj de sâmbătă, 3 iunie (ora 21), de la Mioveni, dintre FC Argeș și Dinamo, pentru rămânerea/promovarea în Liga I, este ca și jucat, în sensul că alb-violeții nu mai pot întoarce acel 6-1 din prima manșă, în jurul acestei partide e fierbere mare.

Primarul Ion Georgescu: „Aș vrea ca Mioveniul să fie cu noroc pentru FC Argeș și să ne bucurăm sâmbătă noapte”

Citește și: Doar 2.000 de bilete pentru „câinii roșii” la meciul retur cu FC Argeș, de la Mioveni

Dincolo de toate zvonurile și speculațiile în jurul acestui eveniment, la Mioveni e mobilizare serioasă în ceea ce privește forțele de ordine. În afara jandarmilor și a unor trupe de risc, primarul orașului, Ion Georgescu, ne-a spus că a solicitat. suplimentar, sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean, astfel încât la intrări, precum și în tot Mioveniul vor fi și dispozitive de polițiști.

„Estimăm că vor fi în stradă cel puțin câteva mii de dinamoviști. S-a vorbit despre 2.000 de bilete cumpărate, dar, după câte se aude, susșinătorii lor vor fi mai mulți în oraș” – a spus primarul Ion Georgescu.

Edilul-șef a adăugat, în ceea ce privește ocuparea locurilor la stadion, că „îi rugăm pe argeșeni să vină în zona tribunei zero, iar suporterii și simpatizanții echipei Dinamo să aibă tribuna a II-a”.

Ion Georgescu ne-a mai declarat: „Aș vrea ca Mioveniul să fie cu noroc pentru FC Argeș și să ne bucurăm sâmbătă noapte”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită