Web Analytics

Primarul Ion Georgescu: „Aș vrea ca Mioveniul să fie cu noroc pentru FC Argeș și să ne bucurăm sâmbătă noapte”

de | 2.06.2023 14:31 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Deși cei mai mulți spun că meciul de baraj de sâmbătă, 3 iunie (ora 21), de la Mioveni, dintre FC Argeș și Dinamo, pentru rămânerea/promovarea în Liga I, este ca și jucat, în sensul că alb-violeții nu mai pot întoarce acel 6-1 din prima manșă, în jurul acestei partide e fierbere mare.

Citește și: Doar 2.000 de bilete pentru „câinii roșii” la meciul retur cu FC Argeș, de la Mioveni

Dincolo de toate zvonurile și speculațiile în jurul acestui eveniment, la Mioveni e mobilizare serioasă în ceea ce privește forțele de ordine. În afara jandarmilor și a unor trupe de risc, primarul orașului, Ion Georgescu, ne-a spus că a solicitat. suplimentar, sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean, astfel încât la intrări, precum și în tot Mioveniul vor fi și dispozitive de polițiști.

„Estimăm că vor fi în stradă cel puțin câteva mii de dinamoviști. S-a vorbit despre 2.000 de bilete cumpărate, dar, după câte se aude, susșinătorii lor vor fi mai mulți în oraș” – a spus primarul Ion Georgescu.

Edilul-șef a adăugat, în ceea ce privește ocuparea locurilor la stadion, că „îi rugăm pe argeșeni să vină în zona tribunei zero, iar suporterii și simpatizanții echipei Dinamo să aibă tribuna a II-a”.

Ion Georgescu ne-a mai declarat: „Aș vrea ca Mioveniul să fie cu noroc pentru FC Argeș și să ne bucurăm sâmbătă noapte”.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *