Web Analytics

Cronica meciului. FC Argeş a câștigat cu Chindia și a terminat sezonul regulat pe 7, primul din play-out

de | 10.04.2021 11:22 | Actualitate, Sport

 

FC Argeș a învins Chindia în ultima etapă a acestui retur de campionat și va începe play-out-ul de pe locul 7 al clasamentului, cu o zestre de 20 de puncte. Piteștenii s-au impus cu 3-1 în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște, din ultima etapă din sezonul regular, târgoviștenii ratând astfel accederea în partea superioară a ierarhiei.

În urma acestui eșec, formația din Târgoviște a ratat intrarea în play-off și se va lupta pentru menținerea în Liga I . Dâmbovițenii erau obligați să învingă la Pitești pentru a termina returul în primele șase locuri, dar aveau nevoie ca Academica Clinceni sau FC Botoșani să facă un pas greșit în confruntările cu Dinamo și FC Voluntari.

Citește și Un piteștean a strâns singur PET-urile de pe lacul de la Sătic, sătul de lipsa de reacție a autorităților

Piteștenii au fost foarte aproape de a deschide scorul prin Cristi Dumitru, însă șutul mijlocașului a fost respins de pe linia porții de Vadim Rață. Cu un sfert de oră înainte de finalul primei reprize, Chindia a deschis scorul prin Denis Dumitrașcu care l-a învins pe Greab cu un șut de la 20 de metri.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi. Cei doi tehnicieni ai echipei l-au introdus în teren pe Ionuț Năstăsie care avea să contribuie decisiv la victoria alb-violeților. În minutul 55 a obținut un penalty transformat de Malele, iar apoi a marcat spectaculos în urma unei combinații de efect cu același Malele.

Citește și: Sponsorul Viorel Tudose, după ratarea play-off-ului: „Dacă Malele a semnat cu Craiova, să fie sănătos la Craiova, pe mine nu mă mai interesează Malele…”

Vârful echipei piteștene a reușit dubla și a stabilit scorul final, după ce l-a învins pe Aioani cu un șut la colțul scurt. Cu această victorie, FC Argeș a terminat sezonul regular cu 40 de puncte, care se vor înjumătăți la începerea play-out-ului. În play-out, fiecare echipă va disputa nouă meciuri, FC Argeș urmând a avea cinci partide pe propriul teren și patru în deplasare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. A,da,MALELE a semnat cu Craiova.