Web Analytics

FC Argeş 2 va juca în play-out-ul Ligii a III-a

de | 31.03.2022 13:49 | Actualitate, Sport

Sezonul regular al Ligii a III-a, ediția 2021-2022, s-a încheiat week-end-ul trecut, odată cu disputarea meciurilor din etapa a 18-a. Primele patru clasate din cele zece serii ale acestui eșalon merg în play-off și vor lupta pentru a ajunge la barajele de promovare, iar echipele situate pe pozițiile 5-10 merg în play-out, unde au ca obiectiv evitarea retrogradării. Din seria 4, în play-off s-au calificat Progresul Spartac, CS Tunari, Rapid 2 și Unirea Bascov, iar în play-out au ajuns FCSB 2, Flacăra Moreni, Real Bradu, Dinamo 2, Academica Clinceni 2 și FC Argeș 2. Play-out-ul se va disputa în format tur-retur, totalizând 10 etape, echipele urmând a intra în noua fază a campionatului cu punctele obținute în sezonul regular.

La finalul celor zece etape ale play-out-ului, ultimele două clasate retrogradează direct în Liga 4, alături de echipa de pe locul 4 cu cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. FC Argeș 2 se află în play-out pe locul 6, ultimul al Seriei 4 din Liga a III-a.

Citește și Ionuţ Şerban, căpitanul de la FC Argeş, după meciul cu scântei împotriva FCSB-ului: „Nu l-am lovit, l-am împins cu palma peste faţă pe Florin Tănase… Mi-am pierdut controlul şi regret”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *