Web Analytics

FC Argeș 2 va evolua în seria a IV-a alături de formații din București, Ilfov, Dâmbovița și Argeș

de | 18.08.2021 17:43 | Actualitate, Sport

La sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a programului competițional al noii ediții de Liga 3. Noul sezon va avea la start 100 de participante care au fost împărțite în zece serii a câte zece competitoare, la fel ca și în ediția 2020-2021, una desfășurată în condiții de pandemie.

FC Argeș 2 va evolua în seria a IV-a alături de formații din București, Ilfov, Dâmbovița și Argeș. Startul noului sezon este programat pe 26 august. În prima etapă, echipa pregătită de Constantin Schumacher va întâlni pe propriul teren, pe Flacăra Moreni, formație cu mare experiență în acest eșalon.

 

Citește și Primarul de la Mioveni ia din nou foc! „Stoichiţă m-a asigurat că nu vom primi punctele din meciul cu CFR, dar vom primi ceva, ceva în bătaie de joc”

 

Alb-violeții vor încheia turul de campionat cu o deplasare dificilă pe terenul satelitului FCSB. Conform regulamentului FRF, formațiile care sunt satelitul unor grupări de Liga I pot trece pe foaia de joc 5 jucători sub 21 de ani, 3 fotbaliști sub 19 ani și doar 3 seniori. Schumacher și-a fixat ca obiectiv șlefuirea și promovarea tinerilor talentați la echipa de seniori a clubului alb-violet.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii