Web Analytics
scris miercuri, 20.07.2016

FC Argeş 1953 va juca „acasă” pe terenul din Bradu

Aşa cum se ştie, FC Argeş 1953, echipa suporterilor şi a fostelor glorii alb-violete a reuşit promovarea în Liga a III-a. Din păcate, oficialii acestui club nu au găsit înţelegere din partea autorităţilor locale piteştene de a juca în oraşul lui Dobrin. Aşa se face că alb-violeţii au trebuit să îşi găsească o nouă casă, iar cei care nu au ezitat să fie de acord cu acest lucru au fost cei de la Bradu. În acest sens a fost semnată deja o cerere către conducerea Primăriei Bradu prin care se solicită ca FC Argeş 1953 să poată juca meciurile de pe teren propriu pe cocheta arenă din această localitate. Urmează în scurt timp să fie aprobată şi de către Consiliul Local Bradu, iar suma de închiriere este una destul de modică.
„Delegaţia clubului nostru a depus la Federaţia Română de Fotbal dosarul de înscriere în liga a 3-a, sezonul 2016-2017. Astfel, pentru a spulbera suspiciunile şi răutăţile, vă anunţăm că NOI vom juca cu numele de Fotbal Club Argeş Piteşti 1953. Sintagma „vulturii alb-violeţi” alăturată numelui întăreşte imaginea simbol ce a dominat o bună parte a istoriei clubului nostru (peste tot în ţară, suporterii piteşteni au fost cunoscuţi drept vulturii alb-violeţi)”, au postat pe o reţea de socializare suporterii alb-violeţi. M.I.

FC Argeş 1953 va juca „acasă” pe terenul din Bradu

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...