Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Fată  de 17 ani, găsită moartă într-o cameră de hotel, alături de un tânăr de 24 de ani

Crimă urmată de sinucidere, într-un hotel din Capitală! O minoră de 17 a fost omorâtă de un tânăr de 24 de ani. Camerele de supraveghere din zonă l-au surprins pe bărbat într-un magazin din apropiere în timp ce-și cumpăra un cuțit, cel mai probabil arma crimei.

Fată  de 17 ani, găsită moartă într-o cameră de hotel, alături de un tânăr de 24 de ani

La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei – Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

Citește și: Sofer sârb s-a prăbușit într-o râpă la Drăganu. Tirul pe care îl conducea a luat foc

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat. În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător, a informat Poliția.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Citește și: Fostul preşedinte al Hondurasului, condamnat la 45 de ani de închisoare pentru trafic de droguri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Mașină răsturnată pe A1

Accident pe Autostrada București-Pitești. O autoutilitară s-a răsturnat, sâmbătă, la km 78, pe...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită