Web Analytics
scris sâmbătă, 04.05.2024

Farul Constanța, umilință pe teren propriu în fața celor de la Sepsi

În prima partidă a rundei cu numărul opt din play-off-ul SuperLigii, Farul a fost surclasată chiar pe teren propriu de Sepsi, scor 1-4. Meciul a fost întrerupt temporar din cauza scandărilor xenofobe.

Farul Constanța, umilință pe teren propriu în fața celor de la Sepsi

Citește și: Doctorița din Suceava condamnată cu suspendare după ce a luat mită de 280 de ori a depus plângere penală împotriva rudelor pacientului care au denunțat-o

După o serie excelentă cu victorii pe linie, Farul a pierdut etapa trecută în fața celor de la FCSB, iar vineri a continuat cu o înfrângere în fața celor de la Sepsi. Pavol Safranko a fost eroul covăsnenilor în prima repriză, cu un hat-trick reușit în minutele 2, 23 și 33. În minutul 42, arbitrul a fost nevoit să oprească meciul temporar, din cauza scandărilor xenofobe din galeria constănțenilor. În partea secundă, Cosmin Matei a dus scorul la 0-4 în minutul 69, iar gazdele au marcat golul de onoare în prelungiri, prin Mihai Popescu.

După acest rezultat, Farul rămâne pe poziția a patra a clasamentului, în timp ce Sepsi urcă pe locul 5, cu două puncte mai mult decât Rapid.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *