Web Analytics

Familia regală – mai dezbinată ca niciodată. Principesa Margareta şi Principele Nicolae nu şi-au vorbit la parastasul Regelui Mihai

de | 28.11.2019 14:25 | Actualitate

Sâmbătă, 23 noiembrie, la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș a avut loc parastasul de doi ani de la moartea Regelui Mihai I al României. Slujba de pomenire a fost oficiată în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, în prezența membrilor Casei Regale, de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. Măicuțele de la Mănăstirea Argeșului au preparat colivă, la fel colacii și vinul roșu, de împărtășanie, au venit din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.
Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat atât localnici, cât și oameni veniți din alte zone ale țării, mulți dintre ei purtând drapele cu stema Casei Regale a României sau portrete ale regelui Mihai I.
Din păcate, familia regală s-a dovedit mai dezbinată ca oricând, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, Principele Radu, Principesa Sofia afișând o atitudine glacială față de tânărul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, pe care i-au ținut la distanță. Membrii Casei Regale au venit separat și au plecat separat de la eveniment și nici nu și-au adresat vreun cuvânt în timpul ceremoniei. Nicolae și Alina Maria au plecat apoi, pe jos, prin orașul în care se află necropola strămoșilor și au fost opriți de oameni pe stradă, dornici să se fotografieze cu ei, cei doi tineri acceptând cu plăcere și mereu cu un zâmbet pe față.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii