Web Analytics

Facultatea de Jurnalism scoate 53 de locuri la buget la concursul de admitere la master din septembrie

de | 12.09.2022 19:31 | Actualitate, Home

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti scoate la concurs 53 de locuri la buget la concursul de admitere la master, în sesiunea din luna septembrie. Înscrierile la concurs se vor face exclusiv online, pe site-ul facultăţii.
FJSC precizează că perioada de înscriere la concursul de admitere se prelungeşte până miercuri, 14 septembrie, ora 23,59 pentru următoarele programe de masterat: Jurnalism şi Comunicare Politică (JCP) – 12 locuri la buget; Comunicare şi Resurse Umane (CRU) – 10 locuri la buget; Producţie multimedia şi audio-video (PMAV) – 7 locuri la buget; Managementul instituţiei mass-media (MIMM) – 15 locuri la buget; Medias, Developpement, Societe (MDS) – 7 locuri la buget.
Examenul constă în probă de interviu, iar candidaţii pot găsi pe site-ul FJSC detaliile despre actele necesare înscrierii şi tematica fiecărui program.

Citește și: “Salvați copiii”: doar 6% dintre copiii ucraineni refugiați frecventează școli românești


Totodată, FJSC scoate 200 locuri la taxă la concurs în sesiune de toamnă de admitere la master. Taxa de înscriere la concurs este 200 de lei pentru înscrierea la una sau mai multe programe de master (maximum 3).
Taxa de şcolarizare aferentă anului universitar 2022-2023 pentru studii universitare de master este 3.650 de lei.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *