Web Analytics

Facebook va face schimbări interne pentru ca dezvoltarea viitoare a produselor să se facă avându-i în centrul atenţiei pe cei tineri

de | 26.10.2021 09:15 | Actualitate

Gigantul american Facebook va face schimbări interne pentru ca dezvoltarea viitoare a produselor să se facă avându-i în centrul atenţiei pe cei tineri. Mark Zuckerberg a anunţat o nouă schimbare de paradigmă pentru compania pe care o conduce, chiar într-un moment în care criticile la adresa sa şi a companiei par să nu se mai termine.

CITEȘTE ȘI: SC Agexim Spedition SRL angajează șoferi de TIR pentru comunitate SINGLE ȘI/SAU ECHIPAJ

Acesta a spus că Facebook va pune “tinerii adulţi” în centrul strategiilor viitoare de dezvoltare a produselor, iar asta nu doar pentru reţeaua socială cu acelaşi nume, ci şi pentru Instagram.

Compania americană va face schimbări la nivelul echipelor interne care se ocupă de dezvoltarea produselor şi, pur şi simplu, va direcţiona mai mulţi oameni spre funcţiile prin care sunt vizaţi tinerii. În cadrul acestei strategii, un rol important îl va avea conţinutul video, precum Reels de la Instagram, care va ajunge să fie “o parte centrală a experienţei”.

CITEȘTE ȘI: CNCAV: România recepționează, luni, 304.200 doze de vaccin produs de Pfizer/ BioNTech

Zuckerberg spune că Facebook îşi asumă, astfel, o creştere mai mică a utilizării din partea adulţilor, pentru că focusul pe tineri este “abordarea corectă”. Nu va fi o modificare ale cărei efecte se vor putea vedea imediat. Şeful companiei spune că aceste schimbări se vor face şi se vor vedea pe parcursul anilor viitori.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii