Expoziție cu dinozauri animați în Lunca Argeșului

de | 14.04.2022 20:04 | Actualitate, Home

Din 15 aprilie, în Parcul „Lunca Argeșului”are loc pentru prima dată în Pitești o expoziție cu dinozauri animați.

Una dintre atracțiile inedite pe care piteștenii le vor descoperi în Parcul „Lunca Argeșului”, în acest weekend, în cadrul manifestărilor dedicate festivalului „Simfonia Lalelelor”, ediția a 45-a, este expoziția cu profund caracter științifico – educațional „Dino Park”, care oferă o incursiune unică în istoria îndepărtată a planetei.


„Dino Park” invită vizitatorii într-o călătorie captivantă în perioada când dinozaurii dominau pe Pământ! Copii și adulți sunt așteptați, în expoziție, de numeroase specii de dinozauri, animați prin tehnologie de ultimă generație, creați de echipe de paleontologi pasionați și tehnicieni pricepuți de pe două continente – Asia și Europa.

Aceștia sunt animatronici, respiră, văd, se mișcă, emit sunete realistice, unii chiar execută comenzi, oferind vizitatorilor posibilitatea unei experiențe de neuitat, printr-o interacțiune reală cu animalele preistorice.

“Expoziția „Dino Park” va fi disponibilă spre vizitare, în Parcul „Lunca Argeșului”, până la finalul lunii mai, pentru toți piteștenii dornici de aventură, cunoaștere și distracție în aer liber, alături de dinozauri!”, transmite Primăria Pitești. 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed