Web Analytics

Expoziţie 3D de amenajări interioare la Biblioteca Judeţeană

de | 30.03.2017 12:51 | Cultură

9 AlexandruPantilie02Până la sfârșitul lui martie, holul Bibliotecii Județene Argeș găzduiește o premieră absolută în Pitești: expoziția 3D – ”O mulțime de idei pentru o casă mai frumoasă!” – a fizicianului Alexandru Pantilie.

Proiectele de amenajări interioare – scări, tapete personalizate, sisteme de iluminare, elemente de mobilier, vitrine, pavilioane și bănci de grădină, locuințe și magazine – vin în întâmpinarea tuturor gusturilor, cerințelor și extravaganțelor. Un pas – poate chiar mai mulți – afară din tipare și culorile, formele, texturile, proporțiile capătă o personalitate nouă, se mulează, de fapt, pe personalitatea beneficiarului.
Proiectele lui Alexandru Pantilie sunt unicate, funcționale, practice, pornesc de la discuții prealabile, iau în considerare inclusiv hobby-urile și piesele sau obiectele cu puternică încărcătură emoțională, se adaptează bugetului și îți permit să vizualizezi amănunțit fiecare colțișor din locuința viitoarei tale existențe.
La vernisajul din după-amiaza de 20 martie, au participat specialiști ai domeniului și oameni de afaceri. Între aceștia, președintele executiv al Asociației Oamenilor de Afaceri din Argeș, Dan Ionescu. Prieten cu autorul expoziției de mai bine de 15 ani, îl admiră pentru curajul și tenacitatea de a se afirma în antreprenoriat.
Admiratoare a spiritului novator al lui Alexandru Pantilie s-a declarat și Mihaela Voinicu, directoarea-adjunctă a Bibliotecii Județene Argeș, căreia demersul îi vorbește atât despre acuratețea gândirii geometrice a protagonistului evenimentului, într-o lume a dezordinii deranjante, de multe ori stridente, cât și despre înclinația lui – și dualitatea aceasta este bine pusă în valoare – pentru experiment și imprevizibil. Adorabilă a fost actrița Luminița Borta, moderatoarea vernisajului, pentru care Alexandru Pantilie rămâne fiul tatălui său – se știe cine este în urbe pictorul Ion Pantilie – și unul dintre cei mai apropiați colaboratori, în materie de proiecte insolite de spectacol.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii