Web Analytics
scris miercuri, 03.01.2024

Expertiza pentru Bulevardul ”Pardon”, plătită cu bani din sponsorizări

Deși se anunță o perioadă îndelungată de așteptare până la clarificarea situației lucrărilor de reabilitare a Bulevardului ”Pardon” din Câmpulung, administrația locală a demarat acțiunile de deblocare. Controlul efectuat de Inspectoratul de Stat în Construcții și finalizat cu încheierea unui proces-verbal prin care s-a dispus sistarea activității a avut drept consecință și solicitarea întocmirii unei expertize tehnice de calitate a lucrărilor deja efectuate. Doar că experți agreați sunt puțini, iar o expertiză costă. Și cum nu prea mai sunt bani prin bugetul local al Câmpulungului, s-a reușit atragerea unor sume din sponsorizări.

Expertiza pentru Bulevardul ”Pardon”, plătită cu bani din sponsorizări

Două contracte de sponsorizare încheiate de Primărie au sporit fondurile publice cu 25.000 de lei. În cazul ambelor acte se prevede faptul că banii vor fi folosiți pentru, citez, ”cheltuieli în domeniile: cultural, artistic, educativ, umanitar, sportiv” și altele asemenea, pe de o parte, dar și pentru ”cheltuieli pentru efectuare expertiză tehnică în cadrul obiectivului de investiții «Reabilitare strada Negru Vodă și strada Republicii de la intersecția cu strada Poenaru Bordea până la intersecția cu strada Petre Zamfirescu», ca urmare a procesului-verbal de control în etapa de execuție a lucrărilor de construcții încheiat în data de 03.11.2023 la sediul I.J.C. Argeș”.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Cum a fost la pomana porcului la Câmpulung, cu Mircea Lucescu

Citește și Suspiciuni de corupţie pe axa Ion Georgescu-Republica Moldova. Primăria Mioveni a finanţat grădiniţa din Măgdăceşti, construită pe un teren cumpărat la suprapreţ de la soţul primăriţei Liuba Cojocaru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *