Exercițiu de intervenție la Spitalul de Pediatrie Pitești

de | 14.04.2022 14:47 | Actualitate, Home

Zeci de pompieri argeșeni de la Detașamentul Pitești au desfășurat un amplu exercițiu de intervenție la Spitalul de Pediatri, acolo unde, mai multe autospeciale de strictă necesitate în cazul unui cutremur sau al unui incendiu au simulat o situație de urgență.

Citește și: Cum va fi vremea de Florii și Paște? Prognoza anunțată de meteorologi

La fața locului au fost mai multe echipaje ale ISU Argeș cu autospeciale cu apă și spumă, de decarcerare pentru victime multiple, autoscară, ambulanțe SMURD și autospeciale folosite în caz de accidente chimice și radiologice în scopul acoperirii tuturor factorilor de risc. Totodată, în ultima perioadă, pompierii argeșeni au mai desfășurat astfel de exerciții și la alte unități medicale din județ, unități școlare sau chiar instituții publice.

Foto: descriptiv

Acest articol este despre: interventie,pericol,pitesti,pompieri,simulare,spital

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed