Executivul condus de liberalul Florin Cîțu – la testul moțiunii de cenzură

de | 29.06.2021 10:37 | Actualitate, Politica si Administratie

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc în şedinţă comună, marţi, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva executivului condus de liberalul Florin Cîțu.

Potrivit opoziției, actuala guvernare conduce economia României “spre prăpastie cu o viteză uluitoare” şi “este momentul ca Guvernul Cîţu să plece acasă”.

“Guvernarea PNL-USR-UDMR conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare! România trăieşte de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice. Preţurile au explodat, buzunarele românilor s-au golit. Facturile s-au dublat, alimentele de bază au devenit bunuri de lux, medicamentele esenţiale ori nu se găsesc, ori sunt foarte scumpe. Cursul euro/leu a ajuns la 5 lei, iar litrul de benzină a depăşit 6 lei. Numai ‘lucruri fantastice’! Datoria publică bate record după record, iar de ţinta de deficit de 3% nu îşi mai aminteşte nimeni! Cu toate acestea, alocaţiile, salariile şi pensiile sunt îngheţate şi antreprenorii se plâng că statul nu le plăteşte lucrările efectuate! Nu se dau bani la stat, nu se dau bani nici la privat! Şi atunci, întrebarea care este pe buzele tuturor românilor este: ce aţi făcut cu banii, domnule Cîţu!?”, conform documentului iniţiat de parlamentarii PSD.

Potrivit textului moțiunii, în timp ce “camarila politică şi firmele de partid au profituri grase’, “majoritatea românilor îşi văd redusă în fiecare secundă puterea de cumpărare”.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii