Web Analytics

Exclusiv: Cum au fost sancționați cei trei romi care au vrut să-l bată pe motociclistul – polițist

de | 14.08.2017 09:31 | Actualitate

politist sursa ta

Cei trei romi care sâmbătă au șicanat și au vrut să bată un motociclist, despre care habar n-aveau că este polițist, au fost deocamdată amendați cu sume modice. Este însă o chestiune de timp până la extinderea cercetărilor, pentru că omul legii urmează să depună și plângere penală împotriva indivizilor, mai ales că s-a și ales cu câteva leziuni de pe urma incidentului.

„Deocamdată, colegul nostru nu a depus plângere. Așteptă cerificatul medico-legal. Cele trei persoane au fost sancíonate pe Legea 61 cu câte o amendă în valore de 200 de lei. În cazul în care va depune plângere, vor fi audiați”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, agentul șef de poliție Andreea Însurățelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Ofițer de pază și protecție la Tribunalul internațional de la Haga

Polițistul George Fir este unul dintre cei mai apreciaţi oameni ai legii din Argeş. Până în 2016 a lucrat  la  Tribunalul Penal Internațional de la Haga, unde a fostă gardă de corp pentru mai mulți judecători, în misiunile din Balcani, inclusiv în Kosovo.

“A lucrat timp de 8 ani, din 2008 până în 2016  la Tribunalul internațional de la Haga, unde a fost ofițer de pază și protecție, post pe care l-a ocupat în urma unui concurs la  care a participat și a fost acceptat”, a mai declarat, pentru Jurnal de Argeș, agentul șef de polițíe Andreea Însurățelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Șicanele i-au fost „aplicate” polistului, sâmbătă, pe Drumul Național Curtea de Argeș – Pitești. Romii se aflau într-un BMW, iar în comuna Bascov, lângă Piteşti, l-au blocat pe motociclist, care a căzut cu bolidul, moment în care s-a rănit. Cei trei bărbaţi au coborât din maşină cu bâte pentru a-l lua la bătaie pe George Fir, însă doi dintre ei au fost bătuţi măr, iar al treilea a fugit, fiind prins în cele din urmă. Foto: Info Trafic Pitești

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii