Web Analytics

Exasperat de sumele mari cerute de constructori, edilul din Bogaţi a reabilitat drumurile degradate cu salariaţii primăriei

de | 26.08.2021 13:30 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Săptămăna trecută au început lucrările de reabilitare a unor drumuri asfaltate, dar degradate, din localitatea Bogați, respectiv Boaba și Bălcești.
„Am avut intenția de a contracta o firmă pentru o astfel de lucrare și, consultând mai multe firme de specialitate, acestea au solicitat un miliard lei pentru Boaba și 3 miliarde lei pentru Bălcești, sume pe care bugetul primăriei nu le poate suporta în acest moment. Împins de dorința de a da curs cât mai repede solicitărilor cetățenilor din cele două cătune și având în vedere achiziționarea celor 4 utilaje: tractor, greder, vibrocompactor și buldoexcavator, după nenumărate telefoane, am găsit varianta de a cumpăra mixtură asfaltică și amorsare în valoare de aproximativ 14.000 lei. Lucrările au fost coordonate și realizate de salariații primăriei, demonstrând încă o dată faptul că munca se face în echipă, iar echipa Primăriei Bogați se poate plia pe nevoile cetățenilor și necesitățile localității. În această săptămână vom continua aceeași acțiune și în cătunul Bălcești. Așa cum săptămâna trecută am transformat salariații primăriei în drumari, în aceeași componență vom continua lucrările de reabilitare, modernizare, curățenie în comună, pentru ca fiecare cetățean al localității noastre să aibă condiții de trai la un nivel ridicat”, a spus Ion Gârleanu, primarul comunei Bogați.

Citește și Primăria Bogaţi a achiziţionat utilaje pentru reabilitarea tuturor străzilor

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii