Web Analytics

Evenimentul cultural al anului la Mioveni

de | 21.02.2017 09:40 | Cultură

teatru mioveniAşa cum v-am informat, în perioada 3 – 26 martie, la Mioveni se va desfășura a IV-a ediție a mult așteptatului eveniment cultural al anului, „Luna de Teatru”.

Astfel, în fiecare zi de vineri și duminică din luna Mărțișorului, se vor juca, atât pe scena Centrului Cultural cât și pe cea a Casei de Cultură Dacia, nouă spectacole de teatru.

Aşa cum iubitorii de teatru s-au obişnuit deja, şi în programul acestui an se regăsesc unele dintre cele mai importante personalităţi ale scenei românești, precum Maia Morgenstern, Dan Puric, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mircea Rusu, Claudiu Istodor, Gheorghe Ifrim și Mirela Oprișor.

Iată care sunt piesele de teatru: „GIGEL – ONE MAN SHOW”, „CARPATHIAN GARDEN”, „VIS”, „DAME ȘI MADAME”, „AMANTUL”, „ALL INCLUSIVE”, „VARSOVIA – GHID TURISTIC” şi „CREDITUL”.

Biletele sunt puse în vânzare la Centrul Cultural Mioveni (L – V, între orele 8.00 – 18.00) şi la Casa de Cultură a Sindicatelor (L – V, între orele 9.00 – 16.00).

De asemenea, elevii claselor I – IV de la școlile din Mioveni vor beneficia gratuit de piesa de teatru “Lumea cu Păcală”.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii