Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 2.02.2023 12:05 | Actualitate, Cultură, Home

Centrul Cultural Pitești organizează în această săptămână noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Prelegerea cu tema „Serviciul Județean Argeș al Arhivelor Naționale”, în cadrul proiectului „Biografii de excepție”, susținut de muzeograful, scriitorul, dr. în istorie Octavian Dărmănescu, miercuri, 1 februarie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Învățământul gimnazial din Costești”, în cadrul proiectului „Aveți cuvântul!”, coordonat de publicistul Valentin Uruc, miercuri, 1 februarie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Ziua limbii române, sărbătorită la Centrul Cultural Piteşti

– Spectacol-lectură și lansarea cărții cu titlul ”Râzi cât încă se mai poate!”, eveniment susținut de poeta, traducătoarea, eseista, criticul de artă Paula Romanescu, joi, 2 februarie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Managementul de sănătate, reforme și mentalități noi”, în coordonarea publicistului Nicolae Badiu, avându-l invitat pe dr. Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni. Evenimentul va avea loc joi, 2 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Video. Au venit colindătorii la Centrul Cultural Pitești

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii