Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 24.11.2022 11:45 | Actualitate, Cultură, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în această perioadă noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Prelegerea cu tema „Academia Română și M.S. Regele Ferdinand I”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme culturale în emoții raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 23 noiembrie, de la ora 11, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

– Prelegerea cu tema „Dreptul Judecător și Judecata Omenească”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești, avându-l invitat pe preot prof. univ. dr. Ion Popescu, eveniment care va avea loc miercuri, 23 noiembrie, de la ora 14, în Sala ”Ars Nova” de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Sănătatea femeii la orice vârstă”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Mișcarea, Esența Creației”, coordonat de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, având-o invitată pe Vania Limban, moașă, eveniment care se va desfășura miercuri, 23 noiembrie, de la ora 16, în Sala ”Ars Nova”.

Citește și Prozatorul Dumitru Augustin Doman debutează în poezie

– Dezbaterea cu tema „Cum se simte iubirea în adolescență”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Adolescență, entuziasm, libertate, înțelepciune”, coordonat de poetul și profesorul de filosofie George Badea, având-o invitată pe Cosmina Georgiana Ion, psihoterapeut, joi, 24 noiembrie, de la ora 15, în Sala ”Ars Nova”.

– Spectacolul literar-muzical-artistic sub genericul “Mozaic de toamnă”, prezentat de membrii Atelierului de creație și interpretare al Școlii Gimnaziale “Nicolae Simonide”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română Allora Albulescu, joi, 24 noiembrie, de la ora 16, în Sala ”Ars Nova”.

Citește și Regizorul Toma Enache a adus şi în Argeş cartea de poezie „Infectaţi de iubire”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *